(kúltyúb)

Minden, ami a tévéből kimaradt.

Friss topikok

SpeakEasy

indul a kooltuub: erős kezdés

2012.10.17. 14:11 randomroderik


Szeretjük a webvideót, mostanában nagyon nincs is másra idő. Azért hoztuk létre ezt a blogot, hogy egyhelyütt gyűjtsük össze a termés legjavát, kommentáljuk és tanulmányozzuk a műfajt. Gátlástalanul, olykor akár jelöletlenül fogjuk lefölözni más, többnyire külföldi portálok, blogok vírus-, kúlvideó, és rövidfilm terményét. Az alábbi - erős! - indítóvideónkra máris a Viral Viral Videos blogon figyeltünk fel. Érdemes odafigyelni 1:00 körül, amikor is a hullámvasutazó srác elájul, majd 20 másodperccel később, amikor felébred, és nem is igazán tudja, hol van. (Az egész kicsit olyan, mint az élet.) Reméljük, nem kell feliratozni.

A vidámparkbeli hullámvasutak egyébként kimeríthetetlen forrásai a vicces videójeleneteknek. A fenti videó, habár már tavaly novemberben felkerült a youtube-ra, csak az utóbbi néhány napban ugrott többszázezres nézettségre. Ezen most mi is toltunk egy kicsit. Ti pedig túnyoljatok rá a kooltuub-ra (ejtsd: kúltyúb!). A legjobb netes videókkal jövünk, hetente akár többször is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szakmai hullámvasút vírusvideó webvideó kooltuub viralviralvideos

A bejegyzés trackback címe:

https://kooltuub.blog.hu/api/trackback/id/tr814854186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása