(kúltyúb)

Minden, ami a tévéből kimaradt.

Friss topikok

SpeakEasy

a nagy klikker hálózat

2012.11.05. 17:06 randomroderik




A fenti videó érdekes és nagyon vicces, a gyanútlan szakmán kívüliek számára – ahogy ezt a videó kommentjei is bizonyítják – akár teljesen hihető szolgáltatást promótálhatna. A videóban bemutatott BUYRAL nevű (kitalált) szolgáltatás egy olyan klikkelő hálózat, amelyet igénybe véve klikkelők hadseregével növelhetjük víruskampányunk sikerét statisztikáját. A PPC (pay per click) fraud (csalás) egyébként nem ismeretlen az online kampányok világában, a fizetett klikkek száma 15 és 30% közé tehető az elmúlt pár évben, egy friss kutatás szerint, a mobil még rosszabbul áll. Természetesen rég rossz, ha bármely cég ilyen módszerekkel próbálna érvényesülni.

A nagyon részletesen és igényesen elkészített videó alig tesz kikacsintást, mögé nézve azonban hamar kiderül, hogy egy leleményes kanadai ügynökség, a john st igyekszik a szakmából viccet csinálva és azt egy kicsit be is feketítve önmagát reklámozni. Egyébként nem kis sikerrel. Mi magunktól kattintottunk, nem fizetett érte senki. A videót a hétvége óta 60 ezren nézték meg.

shutterstock_83575045-fraud.jpeg

A KoolTuubnál folyamatosan kutatjuk a sikeres vírusvideó titkát, és amint rálelünk nyilvánosságra hozzuk. Keep your clicks up! :)

Szólj hozzá!

Címkék: szakmai vírusvideó john st buyral vírusvideó reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://kooltuub.blog.hu/api/trackback/id/tr694892055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása